• +905052187700
  • USD / EURO SATIŞ: 33.1472 / 36.2177 RussianArabicEnglishGermanTurkish
Gizlilik Politikası
VIP Transfer Gizlilik Politikası

Gizlilik Politikası

 Vip transfer olarak gizliliğe önem veren bir firma yapısında olup bütün hassasiyetimizle müşteri güvenliği için kimlik bilgilerini ve kart bilgilerini saklı tutmayı tüketiciye taahhüt ederiz.Hiç bir şekilde şahsi ve kart bilgileriniz kayıt altında tutulmamaktadır. Sitemiz üzerinden yapılan rezervasyonlarda uyguladığımız hizmet taşımacılıktır. Müşterilerilerimize en uygun şartlarda rezervasyon sağlamak için başlayan bu vizyon politikasında memnuniyet en ön planda yer almaktadır, transferyolcu.com en uygun vip transfer rezervasyon bulabileceğiniz bir platformdur güvenle ve içiniz rahat şekilde rezervasyonunuzu web sitemiz üzerinden temin edebilirsiniz ayrıca müşteri hizmetleri desteğiyle şahsi olarak profesyonel destek sağlayan Rezervasyon asistanı arkadaşlarımız aracılığıylada sağlıklı ve hatasız bir biçimde güvenli olarak rezervasyon satın alabilirsiniz. Müşteri hizmetleri ve transferyolcu.com iletişimi için +90 543 914 03 57 numaralı hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. 

Karnamarmaris Vip Transfer (“TRANSFER YOLCU ” veya “Şirket”) olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, Şirket’in etkileşim içerisine olduğu gerçek kişilere ait kişisel verilerin 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“Kanun”)’na, Kanun’a bağlı yürürlüğe koyulan ve koyulacak ikincil düzenlemelere (yönetmelik, tebliğ, genelge) ve bağlayıcı nitelikteki Kişisel Verileri Koruma Kurul’u tarafından alınmış ve alınacak kararlara uygun olarak işlenerek, muhafaza edilmesine büyük önem atfetmekteyiz. Bu sorumluluğumuzun tam idraki ile Kanun’da tanımlı şekli ile “Veri Sorumlusu” sıfatıyla, kişisel verilerinizi hesap açma işlemleri kapsamında aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.

1. Veri Sorumlusuna İlişkin Bilgiler

Kanun uyarınca İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü’nde116329-5 sicil numarasıyla kayıtlı, Yukarı Dudullu Mahallesi Bayrak Caddesi
 

Karnamarmaris Turizm Hizmetleri  Hangi Verilerinizi Toplayabilir?

Adınızı, soyadınızı, adresinizi,doğum tarihinizi,ikamet ettiğiniz şehrinizi,telefon numaralarınızı,e-posta adresinizi ve diğer tüm iletişim bilgilerinizi,

Türkiye Cumhuriyeti uyruklu kullanıcılarımız için T.C Kimlik numaranızı

Yabancı uyruklu kullanıcılarımız için Pasaport bilgilerinizi,

Sitemizden satın aldığınız ürün veya hizmete ait sipariş bilgilerinizi,

Ödeme araçları ve faturalamaya ilişkin bilgilerinizi toplayabilir.

Karnamarmaris Turizm Hizmetleri

Verilerinizi Hangi Amaçlarla Kullanabilir?

Transfer hizmetlerinizi gerçekleştirmek ve sitemize üyelik hesabınızı yönetmek,

Çağrı merkezimizi aradığınızda size en uygun ve hızlı hizmetleri verebilmek,

Kişisel seçimlerinizi analiz ederek,ürün ve hizmetlerimizi bu doğrultuda iyileştirmek ve geliştirmek,

İnternet sitemizi ve mobil uygularımızı kullanma alışkanlıklarınıza ilişkin istatistiki bilgiler üretmek,bu bilgileri raporlama ve analiz etme yöntemleriyle inceleyerek size özel Transfer teklifleri sunmak,

Ürünlerimizi ve hizmetlerimizi sizlere tanıtmak,ilgilenebileceğiniz ve size fayda sağlayabileceğini düşündüğümüz promosyonlar ve kampanyalar oluşturup iletişim sağlayabilmek,

Karnamarmaris Turizm Hizmetleri  çalışanları,Transfer Yolcu'ya ( AHSAD Turizm Hizmetleri San. ve Ticaret Ltd. Şti ) hizmet veren kuruluşlar veya bunların çalışanlarının veya Transfer Yolcu’nun (Karnamarmaris Turizm Hizmetleri San. ve Ticaret Ltd. Şti ) müşterilerinin can ve mal güvenliğinin korunması veya bu maddede belirtilenlere ilişkin kurallara uyum sağlanması dahil olmak üzere yasal yükümlülüklerin veya yetkili idari kuruluşların taleplerinin yerine getirilmesi, amacıyla kullanabilir.

Transfer Yolcu ( Karnamarmaris Turizm Hizmetleri San. ve Ticaret Ltd. Şti  )  Verilerinizi Kimlerle Paylaşabilir?

Transfer Yolcu'nun ( Karnamarmaris Turizm Hizmetleri San. ve Ticaret Ltd. Şti ) iş ortakları olan;

İyzico(İyzico Ödeme Hizmetleri A.Ş.) ile,

Karnamarmaris Turizm Hizmetleri 'nin yurtiçi ve yurtdışında bulunan çalışanlarıyla,

Yasal zorunluluklar doğrultusunda,yetkili idari kuruluşlar ve diğer ilgili kişilerle paylaşabilir.

Güvenlik

Karnamarmaris Turizm Hizmetleri internet sitesinde veya mobil uygulamalarında gezinirken gönderdiğiniz veriler şifreli bir iletişim kanalı olan SSL ile korunmaktadır. SSL'den yararlanabilmek için internet tarayıcınız SSL'i desteklemeli ve tarayıcınızdaki SSL opsiyonlarını faal hale getirilmelidir. Ürün ve hizmetlerimizi satın alma aşamasında kullandığınız kredi kartı bilgileriniz,en güvenli ödeme sistemlerinden biri olan 3D Secure sistemiyle şifrelenip bankalara ulaşır. Verileriniz, ancak iş sürecimizin ihtiyaçları veya yasal zorunluluklar için gerekli oldukları sürece saklanmaktadır. Kredi kartı bilgileriniz sunucularımızda

havaalanı özel vito transfer

VITO

Mercedes Vito araçlarımız ile 6 kişiye kadar olan grupların ulaşım ihtiyacı karşılanır.

havaalanı özel sprinter transfer

SPRINTER

Mercedes Sprinter araçlarımız ile 13 kişiye kadar olan grupların transferini gerçekleştiriyoruz.

havaalanı özel midibus transfer

MİDİBÜS

13-22 kişi sayısı olan grupların transfer ihtiyacını karşılayacak araç modelleridir..

havaalanı özel otobüs transfer

OTOBÜS

23-46 kişilik büyük grupların özel transferlerinde otobüs sınıfı araçlar kullanımaktadır.

Bu Sitede Bulunan içerikler yazılı ve görsel medya izinsiz kopyalanması ve kullanılması yasaktır.